Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Provence-Alpen-Cote d'Azur Vergroot kaart

Op zoek naar een villa aan de Cote d'Azur met zwembad? Lekker genieten van een frisse duik in uw privézwembad of een gedeeld zwembad? Ontdek jouw ideale vakantievilla met zwembad aan de Cote d'Azur.

Over de Côte d’Azur

De Côte d’Azur is samen met de Provence één van de grootste toeristische trekpleisters in Frankrijk. Door de zuiderse ligging, zijn de temperaturen hier heel wat hoger dan in de rest van het land. Hierdoor zijn de beschutte stranden een zeer geliefde bestemming voor zonvakanties. De typische zuiderse tongval en de vele petanquetoernooien behoren tot de lokale cultuur en vind je nergens anders in Frankrijk terug. Lees meer

Villa Cote d'Azur met zwembad

Villa's met privé zwembad

Droom je ook deze vakantie te verblijven in een riante villa met privézwembad aan de Côte d'Azur? Groot gelijk... dromen kunnen realiteit worden. Verblijf deze zomer in een villa waar het zwembad helemaal privé is.

Villa's met verwarmd zwembad

Een villa huur je het best met een verwarmd zwembad als er kleine kinderen verblijven tijdens de vakantiemaanden. Als de temperatuur niet hoog genoeg is kan het zijn dan het water te koud is. Neem geen risico en huur een villa in Zuid-Frankrijk met verwarmd zwembad.

Villa's met gedeeld zwembad

Er zijn ook villa's te huur met een gedeeld zwembad. Toch bieden deze verblijven genoeg privé en rust om te genieten van een zwempartijtje.

Villa's met zwembad in populaire bestemmingen

Vakantiehuizen Côte d’Azur

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Côte d’Azur te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizen-cotedazur.nl alle vakantiehuizen Côte d’Azur te huur.